Серцем групи компаній «Глобино» є Глобинський м'ясокомбінат, який працює лише з 1998 року, але за цей час уже увійшов до трійки лідерів м’ясного ринку України.      З самого початку діяльності комбінат відрізняється високою якістю організації роботи, а найновіше обладнання дозволило досягти високої технологічності виробничих процесів. Все це створило надійний фундамент як для якісного розвитку, так і для розширення виробництва.

24.05.2018

Перше полтавське пиво почали варити на місцевому пивзаводі в 1965 році. Цей напій швидко отримав визнання гурманів України. Відтоді вже півстоліття у Полтаві варять чудове пиво. Нинішня продукція поєднує в собі відмінні смакові якості, натуральні інгредієнти і нову традицію пивоваріння центральної України. Полтавське пиво - це легенда, яка виросла без сторонніх впливів і віянь. Саме тому Полтавське пиво відрізняється від багатьох інших сортів своїм м'яким впізнаваним смаком.

22.05.2018