08.10.2018 | 10:10

4 жовтня 2018 року відбулося чергове засідання Клубу на якому розглядалася тема “Готуємо смачно та корисно”. Захід розпочала керівник Клубу Юлія Джос, яка розповіла про наш Клуб, його цілі та завдання, а також зазначила про актуальність останнім часом вакансій кухарів, тому на засідання запросили Дениса Борзенок, який є керівником одного з найкращих кафе нашого містечка “Ні пуха, ні пера”.

Свій виступ Денис розпочав з свого власного життєвого досвіду, розповів про специфіку своєї роботи та професію кухаря, що вона є творчою та цікавою. Він коротко ознайомив з умовами праці в їхньому кафе, відповідав на запитання учасниць засідань, виникла дуже жвава та цікава дискусія. Далі кожна учасниця засідання поділилася своїми кулінарними секретами та рецептами приготування страв, які найбільше полюбляють в їніх родинах, тому тема, що розглядались у ході зустрічі активно обговорювались учасницями засідання та викликали неприховану цікавість.

«Щоб стати затребуваним працівником на ринку праці та скеровувати свої прагнення у напрямку кар’єрного зростання потрібно бути активним учасником суспільного життя та постійно самовдосконалюватись», - підсумувала керівник Клубу Юлія Джос та запросилі всіх на наступне засідання.