
Ольга CЛИНЬКО закінчила Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ) за спеціальністю «Інженер-технолог громадського харчування» та отримала відповідні знання в технології виробництва продуктів харчування та управлінні громадським харчуванням.
Жінка має 14 років досвіду роботи кондитером, що дозволило їй здобути цінні навички в управлінні кондитерським бізнесом. Працювала старшим кондитером у мережі «СІЛЬПО» та у закладі «ТАНІН ТОРТ». У статусі старшого кондитера вона керувала процесами виробництва кондитерських виробів, відповідала за якість продукції та ефективність роботи команди.
З метою вдосконалення своїх кондитерських навичок, навчалася на курсах, присвячених кондитерському мистецтву. Навчання охоплювало різні напрямки: від класичної випічки до створення ексклюзивних десертів та сучасних технік оформлення.
Кожен курс дав пані Ользі безцінний досвід, який допоміг їй не тільки освоїти тонкощі кондитерської справи, але й навчитися поєднувати традиції з інноваціями.
Це дозволило створювати унікальні та смачні кондитерські шедеври.
У 2021 році підприємиця відкрила власну КАВ’ЯРНЮ-КОНДИТЕРСЬКУ.
Згодом було облаштовано невеличкий кондитерсьий цех, в якому виготовляються унікальні десерти та торти на замовлення. Досвід роботи підприємиці дозволяє контролювати усі виробничі процеси та забезпечувати високі стандарти якості кондитерської продукції.
Ольга CЛИНЬКО масштабувала свій бізнес. Її Бізнес-ідея полягає у відкритті нової ART-КОНДИТЕРСЬКОЇ в новому житловому комплексі з високим потенціалом збуту кондитерської продукції.
Поза тим Ольга Слинько є учасником державної програми «Власна справа».
Отримала позитивне рішення щодо надання мікрогранту у розмірі 250 тисяч гривень.
На кошти гранту підприємиця придбала кавомашину, кавомолку та холодильну вітрину.
В чому полягає унікальність ART-КОНДИТЕРСЬКОЇ Ольги СЛИНЬКО?
Унікальні авторські десерти та натуральні інгредієнти є основними чинниками успіху.
Відкриття нової кав’ярні дозволить розширити присутність бренду в місті Полтава, залучити нових клієнтів та забезпечити стабільний розвиток бізнесу.
Ось неповний перелік переваг нової ART-КОНДИТЕРСЬКОЇ:
1. Нове розташування: зручність для більшої кількості клієнтів;
1. Якість та унікальність: великий вибір високоякісних, натуральних десертів та кавових напоїв, приготованих за авторськими рецептами;
2. Затишна атмосфера закладу: затишне місце для відпочинку та зустрічей, що важливо для людей, які прагнуть комфорту у швидкому ритмі життя;
3. Персоналізоване обслуговування: можливість замовлення індивідуальних тортів та десертів для святкових подій дозволяє клієнтам отримати саме те, що вони хочуть, вирішуючи проблему нестачі унікальних кондитерських виробів на замовлення;
4. Відкриття нового закладу у зручному районі: забезпечення зручності для клієнтів та економія їхнього часу.
6. Майстер-класи з випічки та декорування для дітей.
Для популяризації кондитерського мистецтва Кондитерка регулярно:
- створює соціально важливі проєкти для дітей;
- проводить безкоштовні майстер-класи для дітей із сімей ВПО;
- співпрацює з ювенальною поліцією;
- є членкинею жюрі різноманітних кулінарних конкурсів, які проводяться у місті Полтава.
«Мої десерти не мають аналогів у Полтаві, і саме це робить кондитерську особливою. Щодня я виготовляю свіжі десерти, які продаємо в кав’ярні при кондитерській, а також на замовлення. Окрім основної діяльності, з перших днів війни я активно допомагаю ЗСУ: випікаю печиво, іншу випічку, передаю її нашим захисникам та регулярно доначу. Для мене це не просто бізнес, а спосіб підтримувати Україну та людей, які борються за нашу незалежність. Щоб досягти успіху - мрійте, плануйте, досягайте!», - ділиться секретом свого успіху пані Ольга.